Jan en Steven

6 maanden in training geweest bij MXM heeft zijn vruchten afgeworpen. We wilden in spiermassa aankomen en tegelijkertijd afvallen en dit is gelukt. Met een op maat gemaakt voedingsschema (dat in het begin vooral wat discipline vergde) en zware trainingen is het gewenste resultaat behaald. Vooral tijdens de trainingen heel veel geleerd over de juiste houding, het aantal herhalingen, de variatie in schema’s en het maximale uit de krachttrainingen te halen. Ook fijn was dat je altijd telefonisch of via Whatsapp contact op kon nemen met Maxime bij vragen. Trainingen werden op maat verzorgd, afhankelijk van wat je wilde trainen (ook leuk met tijdsintervallen, wedstrijdschema’s en dergelijke).

Er zat extreem veel variatie in de trainingen en we hebben oefeningen gedaan (van plyometrische tot spieruithoudingsvermogende) die echt hielpen om je compleet gesloopt te voelen na de training, heerlijk!

Ik raad het iedereen aan om veel meer inzicht te krijgen om je doelen te behalen! Thanks Maxime!

Robin en Ward

Omdat wij allebei graag wat kilo’s wilde afvallen en gezonder wilde gaan eten zijn we in oktober gestart bij Maxime. Na een intake gesprek zijn we gestart met het Ben-Fit programma en twee keer per week sporten. Het Ben-Fit programma was heel fijn, omdat wij zelf nooit genoeg inspiratie hadden voor lekkere, gezonde recepten. Het eten was lekker, afwisselend en goed vol te houden. Honger hebben niet geleden. Als er een keer iets tussen zat dat we niet lekker vonden kon je dit makkelijk aanpassen. Ook het sporten beviel ons goed. De lessen waren pittig maar wel altijd afwisselend en effectief. Een keer per week hadden we een meting en elke week waren we weer wat gewicht kwijt. Maxime wist ons altijd goed te motiveren, ook als het een dag wat minder ging. Het was ook fijn dat we dit als koppel konden doen. Zoals Maxime zelf vaker zei leek het soms ook wel relatietherapie (hahaha). Door de fijne begeleiding van Maxime voelen we ons een stuk fitter en lekkerder in ons vel. We zijn super blij met het resultaat en daar zijn we Maxime erg dankbaar voor!

Johan

In 15 weken ben ik 12 kilo afgevallen. Ik heb dit kunnen bereiken door de voedingslijsten van Maxime te volgen met gebruik van Benfit. Ik ben niet gemotiveerd om te sporten daarom was dit een hele mooie mogelijkheid. Door de begeleiding van Maxime was ik meer gemotiveerd en was het beter vol te houden!

Baukje

De coronakilootjes waren er aan gevlogen. Daarnaast was ik ook nog een aantal keren aan mijn knie geopereerd wat qua beweging en kilo’s weghouden niet echt bevorderlijk is. Bij een vriendin, Evelyn, zijn tijdens deelname aan het Ben-fit programma de kilo’s er af gevlogen en dat triggerde mij contact op te nemen met Maxime. In juli ben ik gestart met het Ben-fit programma en fysiotherapie. Eindelijk weer fatsoenlijk bewegen onder goede begeleiding van Maxime en ook nog eens gewicht verliezen, yes!! , Het programma is heel makkelijk vol te houden. Honger heb ik nooit geleden en tot op heden houd ik me aan de goede voedingskeuzes. Het is een mindset. Tijdens het programma ben ik 9 kilo afgevallen en tot nu toe alles bij elkaar 13 kilo.

Niet alleen het gewicht verliezen is een fijne bijkomstigheid maar het gezonder, energieker en frisser gevoel is super. Af en toe heb ik Maxime verwenst. Hij laat je hard werken maar wel met een gemeenschappelijk doel. Dankzij Maxime en het Ben-fit programma voel ik me weer gezond en fit.

Linda

Nadat ik Clarissa langs zag komen met 12 kg minder in 3 maanden tijd, ben ik gauw gaan vragen hoe ze dat heeft gedaan. Bij Maxime en het Ben fit- programma! Ik wilde heel graag een gezond gewicht (minimaal 10 kg afvallen) en minder rugklachten, dus dat leek me wel wat: een dieet, op dinsdag personal training met daarnaast mogelijkheden om bij Anytime extra te sporten en dan op vrijdag het altijd spannende weeg moment.

Het dieet is goed vol te houden en je kunt makkelijk van een maaltijd wisselen als je iets niet lekker vindt. Ik heb verrassende recepten en ingrediënten geproefd en mijn gezin heeft meestal ook meegegeten. Voor mij werkte het heel goed omdat ik gewoon ging eten wat in de app stond: niet meer en niet minder. Het is ook fijn om te overleggen wat je kan doen als je een keer gaat lunchen of naar een feestje. De trainingen zijn pittig, heel afwisselend en Maxime stimuleert je om to the Max te gaan.

Dit heeft geresulteerd in 11 kg minder vet waardoor ik nu veel fitter ben!

Truus

Bij mij was door de dokter drie maanden geleden een versleten knie geconstateerd en ik had ook nog wat overgewicht. Bij Anytime-fitness in Echt ging ik al drie keer per week sporten. Op een gegeven moment ben ik in contact gekomen met Maxime, Personal Training en Fysiotherapie.

Met hem heb ik mijn probleem met knie en overgewicht besproken. Wij zijn tot de conclusie gekomen om fysio te doen met mijn knie en tevens een traject te volgen van Benfit. (Eetschema)

Samen met Maxime ben ik aan de slag gegaan, de overtollige kilo’s verliezen ging heel vlug. Dankzij de goede begeleiding van Maxime is het gelukt om meer dan 10 kilo af te vallen. Ik merk het meeste verschil met het traplopen, ik heb minder pijn in mijn knie. Ook de vele complimentjes die ik heb gekregen voor het verbeteren van mijn figuur zijn een goede stimulans geweest om door te zetten.

Samen met Maxime is het klusje geklaard, wat betreft het overgewicht en verlichting voor mijn knie.

Dian

02-11 gestart bij Maxime, dit omdat het op eigen kracht niet lukte. Gestart met Benfit en PT bij Maxime, Maxime is erg betrokken bij het proces. Dit maakt het ook persoonlijk. Erg tevreden over de PT lessen, Maxime trekt je echt er doorheen. Hele fijne ervaring bij MXM!!

Tessa

Twaalf weken zitten er inmiddels op. Het BenFit plan is mij enorm goed bevallen. Ik voel mij lekkerder in mijn vel, ben fitter dan eerst en heb mooie resultaten kunnen bereiken dankzij de goede coaching van Maxime. Ik ben enorm tevreden en zou het iedereen aanraden die graag iets met zijn gewicht wil doen.

Clarissa

Inmiddels 12 weken geleden besloot ik dat ik echt iets moest doen aan mijn gewicht. Meerdere pogingen om gewicht te verliezen hadden helaas nog niet het gewenste, blijvende resultaat. Na de intake met Maxime had ik er alle vertrouwen in dat ik dit keer recht op mijn doel af zou gaan. Het programma van BenFit werkt voor mij perfect, het geeft me aan wat ik mag eten, geeft me ruimte om dingen die ik niet lekker vind te wisselen en biedt structuur en houvast. Inmiddels ben ik, onder begeleiding van Maxime, 12 kilo verloren en heb ik voldoende kennis op gedaan om dit resultaat nu ook te behouden.

Ik voel me fitter, gezonder en gelukkiger dan ooit te voren!

Evelyn

De afgelopen 3 maanden heb ik het BenFit traject gevolgd. Met succes, mag ik wel zeggen! – 10 kg! Heerlijk! Het is een goed en betaalbaar programma waarin de voeding, beweging afgewisseld met rust centraal staat. Een aanrader als je met jezelf op dit gebied aan de slag wilt gaan!

De begeleiding in handen van Maxime is ook super fijn; op de momentjes waar het ff wat zwaarder is, pikt hij er de positieven feilloos voor je uit waardoor je weer verder kunt. En een dikke dank je wel voor Joey van Anytime die ervoor zorgde dat er ondanks lock down buiten gesport kon worden!

Kevin

Vooraf was het doel om fitter te worden. Maxime heeft toen het voorstel gedaan om een bewuster eet schema op te starten en hier wekelijks naar te kijken. Daarnaast één uur in de week intensief sporten om het hele lichaam te verbeteren. Het was een heel prettige samenwerking en hij heeft me echt ‘fitter’ gemaakt. Bewust eten zit nu in mijn hoofd en hij is een hele goede motivator tijdens het sporten. Uiteindelijk op 3 maanden tijd 8 kilo afgevallen. Een dikke aanrader voor iedereen die fitter wil worden.

Alett, Wesley

Afgelopen 2 maanden personal training lessen gevolgd bij Maxime. Het was een super leuke ervaring om dit als koppel te kunnen doen. Het doel was om beide fitter te worden. Tijdens de afwisselende en leerzame lessen heeft Maxime ons weten te motiveren en hebben we ons doel behaald. Zeker een aanrader!

Michelle

Ik heb de afgelopen 4 maanden personal training lessen gevolgd bij Maxime.

Met als doel meer spiermassa aan te maken en meer kennis op te doen in de sportschool, en dat heb ik zeker ook gedaan. Ik weet hoe ik kan trainen om meer spiermassa op te bouwen en heb door de lessen van Maxime meer zelfvertrouwen gekregen in de sportschool omdat ik nu ook echt weet wat ik doe. De lessen waren altijd leuk en gevarieerd, en Maxime wist me altijd te bemoedigen om mezelf te pushen tot het uiterste.

Roy

3 maanden geleden zocht ik hulp bij het afvallen. Samen met Maxime ben ik aan de slag gegaan. De kilo’s vlogen er binnen no time af. Dankzij goede begeleiding is het gelukt om 15 kilo af te vallen. Ik merk het verschil het meeste met karate. Ik beweeg makkelijker en sneller en voel be een stuk fitter.

Britt

Ik wilde al langer wat afvallen en ik heb het traject bij Maxime dan ook als heel prettig ervaren. Ruim 9 maanden heb ik elke week training van Maxime gehad. De trainingen waren pittig en ik werd uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Ondanks dat vond ik de training wel elke week erg leuk. Als het eens een weekje wat minder ging wist Maxime me toch altijd te motiveren om door te gaan. Letterlijk een stok achter de deur, want als je elke week je voortgang samen gaat bekijken en gaat wegen dan ‘moet’ je wel.

Naast de trainingen heb ik een gedeelte van het traject ook BenFit gedaan. Dit is een erg fijne app, waar je je eten in kan zien en waar je in leert verantwoord om te gaan met eten. Door de trainingen van Maxime in combinatie met BenFit ben ik bijna 20kg afgevallen, met nog twee kilo te gaan. Die gaan zeker ook nog lukken met alle handvaten die ik gekregen heb. Ik weet hoe ik lekker en toch gezond kan eten en door de trainingen van Maxime weet ik ook beter hoe ik zelf kan trainen. Maxime, dankjewel!!

Jason

Door Benfit heb ik geleerd portie bewust te eten. Voor dat ik aan het Benfit programma begon had ik niet in de gaten hoe veel dat kan oplopen als je niet op je porties let. Mijn doel was mijn vetpercentage te verlagen. En mijn spiermassa niet teveel te laten zakken. Ik sport al een aantal jaar maar heb mij nooit hier goed op kunnen focussen. Door Benfit en Maxime heb ik geleerd dat je met een beperkter aantal calorieën nog steeds genoeg en afwisselend kunt eten. Dat voelt fijn en vertrouwd. Maxime heeft mij ook laten zien dat je cardio met kracht training goed kunt combineren en dat het helemaal geen ramp is om cardio te doen!